Search
Close this search box.

Kdo se bo v Slovenj Gradcu in Mislinji potegoval za županski stolček?

Pri Koroških Novicah bomo preverjali pripravljenost na vročo volilno jesen. Tako smo včeraj poročali o kandidatih in kandidatki, ki naj bi kandidiral v dravograjski občini, danes pa smo se ustavili v Mislinjski dolini.

Kot je že pred časom za Koroške Novice potrdil aktualni župan Mislinje Bojan Borovnik, se bo za županski stolček potegoval tudi na letošnjih lokalnih volitvah, in sicer ob podpori stranke SD.

Njegov protikandidat pa bo po do zdaj zbranih podatkih Andrej Felle iz vrst SDS, ki je danes za naš medij navedbe tudi potrdil. Govorice in namigovanja o morebitni kandidaturi smo preverili tudi pri Janezu Pušniku, ki pa pravi, da zagotovo ne bo kandidiral za župana Mislinje.

Preberite tudi: Kdo se bo v Dravogradu potegoval za županski stolček?

Vnovično kandidaturo za župana pa je napovedal tudi slovenjgraški župan Tilen Klugler, ki bo kandidiral kot neodvisni kandidat, s podporo volivcev. Drugih kandidatur za mesto župana Mestne občine Slovenj Gradec za zdaj še ni napovedanih, tudi neuradno ni slišati kakšnih imen. 

Prvi krog lokalnih volitev bo 20. novembra, drugi krog v občinah, kjer v prvem še ne bodo izvolili župana, pa dva tedna kasneje.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Tilko
Tilko
1 leto nazaj

Mene nej dajo za župana SG hehehehe

Dogodki