Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 8. 12. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 204 klice občanov. 70 klicev je bilo interventnih.

25 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 27 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj, nekaj pred 13. uro so v Celju na Mariborski cesti obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznik kolesa zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje po nasprotnem smernem vozišču, trčil v voznika osebnega vozila, ki se je pravilno vključeval na vozišče. Voznik kolesa se je lažje telesno poškodoval.

Poleg omenjene prometne nesreče so obravnavali še dve prometni nesreči z materialno škodo. Enega voznika so policisti pridržali.  

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

V Gorici pri Slivnici so obravnavali tatvino orodja iz odklenjenega vozila.

V Novi vasi na območju Šmarja pri Jelšah je neznani storilec poskušal vlomiti skozi pritlično okno stanovanjske hiše.

V Dolenji vasi na območju Prebolda je bilo vlomljeno skozi okno v stanovanjsko hišo iz katere je storilec odtujil gotovino in druge vrednejše predmete.

V Celju, so obravnavali poskus vloma v skladišče gospodarske družbe, kjer je storilec povzročil materialno škodo na vratih.

Požar

V Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali požar, do katerega je prišlo v kurilnici večstanovanjskega objekta. Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi nepravilne uporabe peči na trda goriva. Nastala je materialna škoda.

Vir: PU Celje

Dogodki