Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 7.5.2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih štiriindvajsetih urah poklicalo  261 občanov. 79 klicev je bilo interventnih, eden nujen

O prometni nesreči s smrtnim izidom na območju Slovenj Gradca v kateri je umrla ena oseba, smo poročali tukaj. Policisti pa so obravnavali še štiri prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami.

Policisti PP Rogaška Slatina so imeli v postopku voznika, ki je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0.72 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in zaseženo vozilo. Zaradi kršitev so policisti zoper voznika  podali obdolžilni predlog.

Policisti PP Mozirje so imeli v postopku voznico osebnega vozila, ki je vozila v cestnem prometu osebno vozilo v času prepovedi vožnje. Zaseženo ji je bilo vozilo zoper njo so policisti podali obdolžilni predlog.

S področja kriminalitete so policisti in kriminalisti obravnavali 11 različnih kaznivih dejanj.

V Celju so policisti obravnavali kaznivo dejanje ponarejanje denarja.

V Šmartnem ob Paki je neznani storilec v noči iz torka na sredo izpod nadstreška odtujili neregistrirano kolo z motorjem znamke Tomos  APN 6.

V Šoštanju je neznani storilec pred stanovanjem na Prešernovem trgu odtujil otroški moder tricikel in omarico z več pari čevljev.

V Velenju na Kidričevi cesti je neznani storilec v daljšem časovnem obdobju iz kolesarnice odtujil kolo znamke Balance, modre barve z odtenki sive.

V Preboldu so policisti obravnavali kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, kjer je prišlo do spora med moškima v katerem je eden izmed njiju drugega lažje telesno poškodoval. Policisti bodo zoper osumljenega podali kazensko ovadbo.

S področja javnega reda in miru so policisti obravnavali tri kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru in dve kršitvi na javnem kraju.

VIR: PU Celje

Dogodki