Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 2. 11. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 630 klicev občanov. 174 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

33 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 86 s področja prometne varnosti in 45 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

V zadnjih treh dneh so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 23 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so obravnavali v ponedeljek, okoli 15.30 ure, na Celjski cesti v Šmarju pri Jelšah. 88-letni občan je med vožnjo z električnim invalidskim vozičkom zdrsnil s pločnika. Voziček se je prevrnil, 88-letnik se je pri padcu hudo poškodoval.  

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat.

Kriminaliteta

Na Ulici bratov Vošnjakov v Celju je neznani storilec z dveh tovornih vozil ukradel stranski ogledali, s tretjega pa okrasno vratno plastiko.

V torek so v Velenju obravnavali vlom v priročno skladišče v novogradnji. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.

Včeraj so bili obveščeni o tatvini osebnega vozila Volkswagen Golf, serije 7, bele barve. Storilec je vozilo ukradel iz garažne hiše v Novem trgu v Celju.

V Radljah ob Dravi so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel več pralnega praška in drugih čistil.

V Imenem so sinoči obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

Vir: PU Celje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 630 klicev občanov. 174 klicev je bilo interventnih, dva nujna.