Policijsko poročilo, 2.10.2019

Policija

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 274 klicev občanov. V 71. primerih je šlo za interventne dogodke.

Opravili so oglede dvajsetih prometnih nesreč in zasegli dve vozili. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat. S področja kriminalitete izpostavljajo nesrečo pri delu, poškodovanje tuje stvari, zaseg konoplje, tatvini dveh koles in dva poskusa vlomov.

Nesreča pri delu – Rogla

Na Rogli so obravnavali nesrečo pri delu. Zgodila se je nekaj pred deseto uro. Pri delu z manjšim delovnim strojem se je hudo poškodoval 67-letni delavec, ki je med prestavljanjem stroja zapeljal pod drevo, pri tem ga je večja veja udarila skozi odprto okno kabine stroja in ga močno poškodovala po glavi. Poškodovanega so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Poskus vloma – Rogla

Na Rogli so včeraj obravnavali še poskus vloma v vikend. Storilcu v objekt ni uspelo vstopiti. Škodo je povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

Poškodovanje tuje stvari – Celje

Na Cesti na Dobrovo v Celju je včeraj ponoči neznani storilec poskušal vlomiti v kombinirano vozilo parkirano pred stanovanjsko hišo. V vozilo mu ni uspelo priti, je pa s poškodovanjem zadnjih dvokrilnih vrat lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

Tatvini koles – Šoštanj

V Šoštanju, na Tekavčevi cesti, so včeraj obravnavali tatvini dveh koles. Kolesi sta bili parkirani in zaklenjeni v kletnih prostorih stanovanjskega bloka.

Poškodovanje vozila – Celje

Na parkirišču Iršičeve ulice v Celju smo obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je na osebnem vozilu parkiranem pred trgovino prerezal vse štiri pnevmatike.

Zaseg konoplje – Radlje ob Dravi

O zasegu konoplje smo že poročali: 44-letniku in 18-letniku so na območju PP Radlje zasegli konopljo.

VIR: PU Celje

Preberi še:  Na območju Radelj zagorela garaža

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun