Policijsko poročilo, 15.6.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 288 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih.
Policija

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 30 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o prometni nesreči s hudimi poškodbami, o petih z lažjimi in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Včeraj, okoli 15.30 ure, je na lokalni cesti izven naselja Zgornji Gabrnik, prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval 63-letni kolesar, ki je kolesaril po lokalni cesti Zgornji Gabrnik – Pečica. Pri vožnji po klancu navzdol je prišlo do bočnega trčenja z osebnim vozilom, s katerim je nasproti pripeljal 28-letni voznik. O prometni nesreči še zbirajo obvestila, saj si izjavi udeleženih nasprotujeta.

V križišču Šmarjeta – Rimske Toplice sta v jutranjih urah trčila voznika osebnih vozil. Prometno nesrečo je zaradi izsiljevanja prednosti povzročil 72-letni voznik osebnega vozila. V trčenju se je lažje poškodovala 75-letna voznica osebnega vozila. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

V dopoldanskih urah je 52-letna voznica osebnega vozila na Miklošičevi ulici v Celju, pri vzvratni vožnji trčila v 81-letno peško. Peška se je v prometni nesreči lažje poškodovala. Povzročiteljici so izdali plačilni nalog.

V popoldanskih urah se je na lokalni cesti v Lepi Njivi lažje poškodoval 65-letni kolesar, ki je trčil v zajca, ki je skočil predenj.

Okoli 21. ure je v Runtolah zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padla 18-letna kolesarka in se lažje poškodovala.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali tudi v Slovenj Gradcu, več TUKAJ.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali štirikrat.

S področja kriminalitete izpostavljao požar.

Včeraj okoli 7. ure zjutraj so bili obveščeni o požaru v Žalcu. Zagorelo je v delavnici. Ogenj je je uničil več avtomobilskih gum in različnega orodja. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.