V Slovenj Gradcu 56-letna voznica v križišče zapeljala pri rdeči luči in trčila v 37-letno voznico

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 288 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih. 18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 30 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.
Prometna nesreča, policija

S področja cestnega prometa poročajo o prometni nesreči s hudimi poškodbami, o petih z lažjimi in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Včeraj, okoli 15.30 ure, je na lokalni cesti izven naselja Zgornji Gabrnik, prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval 63-letni kolesar, ki je kolesaril po lokalni cesti Zgornji Gabrnik – Pečica. Pri vožnji po klancu navzdol je prišlo do bočnega trčenja z osebnim vozilom, s katerim je nasproti pripeljal 28-letni voznik. O prometni nesreči še zbiramo obvestila, saj si izjavi udeleženih nasprotujeta.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so okoli 21.30 ure obravnavali tudi v Slovenj Gradcu, kjer je 56-letna voznica osebnega vozila v križišče zapeljala pri rdeči luči in trčila v 37-letno voznico, ki je v križišče pravilno pripeljala pri zeleni luči. 37-letnica se je v trčenju lažje poškodovala. Povzročiteljici smo izdali plačilni nalog.

Vir: PU Celje

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.