Policijsko poročilo, 13.12.2019

Policija

Zadnje policijsko poročilo v tem delovnem se začne s podatki o vlomu v več trgovin trgovskega centra v Velenju, o katerem so bili policisti obveščeni včeraj zjutraj.

Vlom – Velenje

Neznani storilci so vlomili v štiri trgovine trgovskega centra v Velenju, v eno pa poskušali vlomiti. Ukradli so več telefonov, nekaj tabličnih računalnikov, več športnih ročnih ur in športne opreme. V vseh trgovinah so ukradli tudi menjalni denar. Preiskava poteka v smeri suma storitve kaznivega dejanja velika tatvina.

Tatvina – Šmarjeta pri Celju

V Šmarjeti pri Celju je včeraj neznani storilec najverjetneje našel ključe vhodnih vrat, ki so jihlastniki hranili v bližini, vstopil v prostore, jih preiskal in ukradel gotovino.

Prometna varnost

V zadnjih 24. urah so obravnavali 19 prometnih nesreč. V treh so se udeleženci lažje poškodovali, v ostalih je prišlo do materialne škode.

Zaseg vozila – Ravne na Koroškem

V Ravnah na Koroškem so včeraj zasegli vozilo, o čemer smo že poročali TUKAJ.

Poziv javnosti

Včeraj je prišla na Policijsko postajo Slovenj Gradec 17-letna peška in povedala, da je bila v torek, 10. decembra 2019,  okoli 7. ure, udeležena v prometni nesreči v križišču Celjske ceste in Iršičeve ulice v Slovenj Gradcu. Kaj se je zgodilo preverite TUKAJ.

Udeleženega neznanega voznika in morebitne očividce prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00  ali na telefonsko številko 113.

VIR: PU Celje

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.