Policija išče očividce nesreče v Slovenj Gradcu, v kateri se je poškodovala mladoletna peška

Poziv vozniku udeleženemu v prometni nesreči in očividcem
policija

S Policijske Uprave Celje so sporočili, da je bila pred dnevi v nesreči v Slovenj Gradcu udeležena mladoletna peška, ki se je pri tem lažje poškodovala.

Danes, 12. 12. 2019, je prišla na Policijsko postajo Slovenj Gradec 17-letna peška in povedala, da je bila v torek, 10. decembra 2019, okoli 7. ure, udeležena v prometni nesreči v križišču Celjske ceste in Iršičeve ulice v Slovenj Gradcu, so zapisali na Facebook strani PU Celje.

V peško je po do zdaj zbranih podatkih trčil voznik neznanega vozila rdeče barve, ki je pri zeleni luči v križišču zavijal v levo, zeleno luč na semaforju je imela tudi peška, ki je prečkala vozišče. Peška v trčenju ni padla in je odšla s kraja tako, da voznik ni vedel, da se je poškodovala. Mladoletna peška je danes poiskala zdravniško pomoč, kjer so ugotovili, da se je v trčenju lažje poškodovala.

Udeleženega neznanega voznika in morebitne očividce prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00 ali na telefonsko številko 113.

Vir: PU Celje

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.