Zdravstveni dom Ravne išče direktorja

zd-ravne-na-koroskem-1

Svet zavoda Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem objavlja prosto delovno mesto direktorja ZD Ravne na Koroškem za 4-letno mandatno obdobje. Rok za prijavo je 16. 3. 2020.

Na razpis se lahko prijavijo kandidati in kandidatke, ki poleg pogojev, predpisanih z zakonom, izpolnjujejo še naslednje pogoje:

  • visoko izobrazbo zdravstvene, ekonomske ali pravne smeri,
  • najmanj 5 let delovnih izkušenj,
  • da je državljan RS
  • aktivno znanje slovenskega jezika,
  • da niso pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da niso obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev,
  • da predloži program dela in vizijo razvoja ZD Ravne za mandatno obdobje.

Kandidati in kandidatke morajo k prijavi priložiti življenjepis, dokazila o izobrazbi, opis delovnih izkušenj, dokazilo o nekaznovanosti, program dela in vizijo razvoja ZD Ravne za mandatno obdobje in kontakt za obveščanje (e-naslov in/ali telefonsko številko).

Prijavo z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev in ostalimi dokazili pošljejo v zaprti ovojnici s pripisom »Razpis za direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem – Ne odpiraj!« na naslov: Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, za Svet zavoda, Ob Suhi 11, 2390 Ravne na Koroškem.

Upoštevane bodo prijave, ki bodo prispele do vključno 16. 03. 2020 do 12.00 ure, na navedeni naslov ali v času delovnih dni osebno v tajništvu Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem oziroma bodo poslane priporočeno po pošti z žigom z dne 16. 03. 2020. Nepravočasne in nepopolne vloge bodo izločene iz postopka. Prijavljeni kandidati bodo obveščeni o izbiri v 30 dneh od objave razpisa.

Celoten razpis najdete TUKAJ.

VIR: Uradni list RS

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.