Search
Close this search box.

Zdrav duh v zdravem telesu je vodilo pohodnikov v Dravogradu

To dokazuje tudi dobro sodelovanje Planinskega društva Dravograd in Društva upokojencev Dravograd, ki sta tudi tokrat združila moči in pohodnike popeljala na Strojno.

V torek, 10. januarja so se namreč odpravili na zimski pohod. Ta je potekal pod odličnim vodstvom domačina Jožeta Kladnika.

Oba društva pa veljata v svoji lokalni skupnosti za precej aktivna.

V Planinskem društvu Dravograd si lahko pogledate ambiciozen plan pohodov v letošnjem letu TUKAJ.

Aktivni pa so tudi v Društvu upokojencev Dravograd. Za člane društva organizirajo zanimive izlete-ekskurzije in družabna srečanja na piknikih in skupnih pohodih. Imajo tudi svoj pevski zbor. Njihov temeljni cilj je zagotovo v prvi vrsti poskrbeti za zdravo, bogatejše in prijetnejše življenje v tretjem življenjskem obdobju.

Kako dobro se društva povezujejo med seboj in kako pomembno je sodelovanje zagotovo dokazuje tudi torkov pohod. Na njem ni manjkalo dobre volje ter pozitivnih misli. Na tovrstna druženja, ki združujejo prijetno s koristnim pa je gotovo ponosen tudi župan Občine Dravograd Anton Preksavec, ki jih je od odhodu pozdravil in seveda ni šlo brez spominske fotografije.

Vir: Fb PD IN DU Dravograd

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Željko
Željko
1 leto nazaj

Zdrav duh v zdravem telesu. Gibalna kultura vse bolj postaja ena od prednostnih nalog društev upokojencev. Vsekakor pa je v prvi vrsti druženje in gibanje. Društva upokojencev pričakujemo, da se nam pridružte pri naših akcijah. Potrebno je zelo malo, samo spremljajte naše spletne strani in oglase pa vam ne bo dolgčas.

Dogodki

To dokazuje tudi dobro sodelovanje Planinskega društva Dravograd in Društva upokojencev Dravograd, ki sta tudi tokrat združila moči in pohodnike popeljala na Strojno.