Zaradi nujnih del popolna zapora občinske ceste na Ravnah

cesta

Občina Ravne na Koroškem sporoča, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih in rekonstrukcijskih del do nadaljnjega popolna zapora ceste Smučarska koča (Smuč koča) – Naravske ledine.

Dela se bodo predvidoma začela v ponedeljek, 30. marca 2020 oziroma bodo potekala, ko bodo to dopuščale vremenske razmere.

“V sklopu projektne dokumentacije gre za sanacijo cestnega odseka in dveh mostov. Sanacija predvideva odstranitev obstoječega tampona, pripravo podlage, izkop do projektirane globine in pripravo utrjenega gramoznega tampona ter izvedbo drenaže. Nadalje sledi zahtevna sanacija dveh obstoječih mostov, ki zajema odstranitev obstoječe lesene nosilne konstrukcije ter zamenjavo slednje z ab ploščo,” so še zapisali na Občini Ravne na Koroškem.

Obvoz je možen iz smeri Črna na Koroškem, iz Jazbine. Do zaključka sanacije prosijo za razumevanje in upoštevanje spremenjene prometne signalizacije.

Smučarska koča

Vir: Občina Ravne na Koroškem

Preberi še:  V slovenjgraškem domu starostnikov se življenje in delo počasi vračata v ustaljene tirnice. Kako je z okužbami?

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun