Search
Close this search box.

Zaključek festivala “Koroška, kdo si?”: Noč knjige v grajskem parku

Zaključuje se tritedenski festival "Koroška, kdo si?"

Tritedenski festival “Koroška, kdo si?”, ki ga skupaj s soorganizatorji organizira Koroški mladinski kulturni center Kompleks, se zaključuje. Pred nami je le še zaključni dogodek, ki bo uspešen festival popeljal h koncu.

Festival se bo zaključil s posebnim literarnim dogodkom v torek, 23. aprila. 23. aprila obeležujemo svetovni dan knjige, zato bo v ta namen v Grajskem parku pri hiški za knjige ob 17:00 potekal literarni dogodek Noč knjige na Ravnah. Dogodek bodo tudi letos z javnim branjem primerno obeležile Radmance. V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena v domači Kompleks.

Tema tokratnega branja bo svoboda, ki bo predstavljena kot najvišja vrednota. Kako mislimo svobodo, smo svobodomiselni? Kje so meje naše, moje, tvoje svobode? Kaj je sploh svoboda? Lahko povemo, kar mislimo, delamo, kar mislimo, kar hočemo? Kak je današnji tok svobodne misli? Vse to in še več boste izvedeli na dogodku Noč knjige na Ravnah.

Vabljeni k branju ali le k poslušanju. Vstop je prost.

Dogodek bo z glasbo popestrila domačinka Dunja Vrhovnik, ki se je širši publiki predstavila v šovu Slovenija ima talent, s plesom pa Tea Kovše in Katja Vravnik.

Dogodki

Zaključuje se tritedenski festival "Koroška, kdo si?"