Zadnji koncertni večer v sklopu Jesenskih serenad odpovedan

3
Libertrio na drugem koncertnem večeru.

V Dvorcu Bukovje v Dravogradu so letos pripravili cikel štirih koncernih večerov Jesenske serebade. Tri koncerte je organizatorjem uspelo uspešno izpeljati. Zadnji, četrti koncert pa so odpovedali.

Na prvem koncertu pod naslovom Prostranost so obiskovalci prisluhnili Kvartetu violončel. Zaigrali so Katarina Kozjek, Izak Hudnik, Sebastian Bertoncelj in Tamara Bombač. Sledil jekoncert Temperament, kjer so zaigrali Libertrio, Katja Porovne Silič na kitari, Matjaž Porovne na violini in Petar Brčarevič na kontrabasu. Moje misli so krilate pa je bil tretji koncert, kjer so zbrani prisluhnili Ansamblu kljunastih flavt ‘Le Phénix’ v sestavi Mateje Bajt (umetniška vodja), Marjane Jocifa, Une Košir in Kristine Martinc.

Zadnji koncert Jesenskih serenad, ki bi moral biti v četrtek, 1. oktobra ob 20.00 v Dvorcu Bukovje pa je prestavljen zaradi uvrstitve Slovenije na seznam tveganih držav. Organizatorji so pojasnili, da nastopajoča žal trenutno ne moreta pripotovati v Slovenijo. “Koncert bo izveden takoj, ko bodo pogoji to omogočali. Za razumevanje se vam zahvaljujemo,” so dodali.

Na koncertu Bodi tiha pesem bi morala nastopiti Jaka Mihelač na baritonu in Jure Cerkovnik na kitari.

Preberite še: Na tretjem koncertnem večeru Jesenskih serenad navdušil ansambel kljunastih flavt

VIR: JSKD

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.