Za valentinovo pripeljite Basija kar domov. Kupite najnovejši parfum

30516644_2053870698215272_7648561306420641792_o

Luka Basi, ki se je na slovensko glasbeno sceno vpisal kot prvi, ki mu je uspelo prodreti na hrvaški trg, je danes njegove oboževalke navdušil z novico, da ima svoj parfum, ki ga boste v mesecu ljubezni že lahko kupili svojim najdražjim in jim s tem pripeljali Basija kar domov.

Kot je zapisal na Facebook profilu, je veliko novico skrival več mesecev, zdaj pa je čas da jo razkrije. “V mesecu ljubezni bom izdal svoj parfum elBasi Original for HER.”

Seveda je nas zanimalo, kakšnega vonja je parfum in komu je namenjen. Luka pravi, da gre za vonj njegove sanjske ženske. “Tako da od zdaj naprej na ženski ne opazim, ampak zavoham parfum. Potem pa so tu oči, nasmeh …” Sladek parfum z vonjem orientalske vanilje, ki se mu je težko opreti, je primeren za vse ženske, je še dodal presrečen sogovornik, ki pravi, da verjetno ni edini moški, ki je izdal parfum za ženske.

Parfum bo naprodaj na koncertih 1. in 7. februarja v ljubljanski Cvetličarni, od 10 februarja naprej pa tudi preko spletne trgovine. Kupili pa ga boste lahko v dveh embalažah, za 15 ml boste odšteli 21.99 €, za 20 ml 27.99 €.

Pri tem naj še omenimo, da bo prvih dvesto parfumov, ki bodo na razpolago v Cvetličarni, tudi podpisal.

Preberite tudi: Luka Basi ogrel obiskovalce na Kopah, naslednji vikend prihajajo slačifantje in Ines Erbus (FOTO)

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.