Za ogled Fantovščine v KC Ravne na voljo le še nekaj kart

Na Ravnah na Koroškem bo na ogled komedija Fantovščina v torek, 18. oktober 2022 ob 19. uri, na kateri bodo "fantastične nasvete tako za samske kot tudi za tiste, ki so že v zvezi", delili Gašper Bergant, Sašo Stare in Žan Papič.

Na spletni strani KC Ravne si že lahko rezervirate glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Dvorana KC Ravne se za predstavo Fantovščine hitro polni. Na voljo je le še nekaj kart.

Med prvimi bo na sporedu gledališki abonma Fantovščina, in sicer 18. oktobra ob 19. uri. Organizatorji obljubljajo polno dozo smeha. O predstavi pa so med drugim zapisali: “Sveži tridesetletniki, zreli najstniki in zeleni možje za katerimi so leta divjaštva mimo in jim odgovornost močno trka na vrata, so primorani sprejeti življenjsko pomembne odločitve. Hudomušni Sašo, navihani Žan in vedno črni Gašper. Gre za tri dokaj lepe mladeniče, genijalce oziroma loleke povprečnega izgleda, ki poskušajo razumeti življenje okrog sebe. V predstavi Fantovščina bodo delili fantastične nasvete za samske kot tudi za tiste, ki so že v zvezi. A ste se kdaj želeli smejat svoji propadajoči zvezi? Zdaj se lahko. Najprej štalca pol pa kravca? Cene štalc so nedosegljive, kravce pa še ni. Čas je za prvo inventuro življenja. Nič več žurk in ponočevanj. Punca, poroka, služba. Kredit. Nič več neuspelih poskusov. Zdaj gre zares.”

Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.