Search
Close this search box.

Za “Naj smučišče” se potegujejo tudi koroška smučišča

Radio Si že od leta 1990 pripravlja glasovanje za Slovensko naj smučišče. Letos lahko svoj glas namenite kateremu izmed Koroških smučišč.

Tudi to zimo ekipa radijske oddaje »Naj smučišče«, že 29. zapored iz tedna v teden obiskuje slovenska smučišča, od najmanjših, do srednjih in velikih. Ob obisku preveri, kakšne so razmere na progah, kako je poskrbljeno za varnost, kakšne novosti imajo, kakšne so cene smučarskih vozovnic in kako je poskrbljeno za dodatno animacijo ter zabavo vseh generacij.

Poslušalce poziva h glasovanju www.najsmucisce.si, podelujejo pa tudi bogate nagrade. Vsak teden izmed prispelih glasov izžrebajo posameznike, ki prejmejo praktične nagrade pokroviteljev posamezne akcije.

Glasujete lahko za:

V kategoriji srednjih smučišč lahko glasujete za smučišče Kope, v kategoriji malih smučišč pa lahko svoj glas namenite smučišču Bukovnik, Parku kralja Matjaža (Črna na Koroškem), smučišču Poseka (Ravne na Koroškem), Ribniško Pohorje.

Glasovanje se je pričelo 16. decembra 2019 in bo trajalo vse do zaključka zimske sezone sezone – do 15. marca 2020.

Smučarska središča, ki bodo v svoji kategoriji prejela skupno največ glasov spletnega glasovanja in fizičnih glasovnic s smučišč bodo prejela naslov Naj smučišče oz. Top ski resort. 

Osrednji nosilci projekta so radijski programi Radia Slovenija – Radio Si, Radio Maribor in Radio Koper. Oddaje pa je moč slišati tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah – Radio Velenje, Radio Sraka, Radio Ptuj, Radio Zeleni val, Radio Prlek, Radio Univox.

PREBERITE TUDI: Vse na enem mestu: koroška smučišča v novi sezoni s številnimi novostmi in ugodnostmi (FOTO)

Dogodki