Search
Close this search box.

Z včerajšnjim dnem je Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju zaprla svoja vrata

Seveda le za letošnjo sezono, ko je potekala že sedmič in tudi letos je pribavila številne obiskovalce.

Čeprav jim jo je v prvi polovici trajanja razstave močno zagodlo vreme, ogromno dogodkov po vsej Sloveniji pa je na svoja prizorišča pritegnilo zelo veliko obiskovalcev, lahko rečejo, da so z obiskom 7. Božične bajke Slovenije zadovoljni. Približali so se namreč številkam pred epidemijo.

Zares so hvaležni prav vsakomur, ki jih je obiskal, saj jim z obiskom omogočate, da še vedno opravljajo svoje delo. Že danes vam tako obljubljajo, da se bodo potrudili, da bo tudi 8. Božična bajka Slovenije tako spektakularna, kot je bila tokratna.

O tem, kako vam je bila všeč, pričajo številni pozitivni komentarji, ob katerih jim – priznajo – kar zaigra srce. Če bo vse po sreči, pa bo decembra v Mozirskem gaju zasijalo kar 1,8 milijona prazničnih lučk.

Prav tako so zadovoljni s celotno sezono, saj so se tudi pri številu obiskovalcev skozi vse leto vrnili na raven časov pred epidemijo.

Vabljeni torej v njihov park cvetja in muzej na prostem tudi prihodnjo sezono, ko vam bodo, v to so prepričani, poleg tradicionalnih razstav ponudili še kakšno novost.

Želijo vam čudovito leto, polno ljubezni, zdravja in uspeha, pa tudi prijetnih sprehodov po Mozirskem gaju v družbi tistih, ki jih imate najraje.  

Dogodki

Seveda le za letošnjo sezono, ko je potekala že sedmič in tudi letos je pribavila številne obiskovalce.