Z dobrodelnim koncertom do pomoči zapuščenim živalim na Koroškem

Društvo proti mučenju živali Koroške prireja 2. Dobrodelni koncert za zapuščene živali na Koroškem. Koncert je posvečen 4. oktobru, svetovnemu dnevu živali.

839998e06c2f41419e3797450bd73178

 Že drugo leto zapored člani Društva proti mučenju živali Koroške prirejajo dobrodelni koncert za zapuščene živali koroške. Poleg počastitve svetovnega dneva živali, 4. oktobra, želijo s koncertom ljudi osveščati o pereči problematiki zapuščenih živali na Koroškem.

Letos bo prireditev v barvi rdeče, ki ponazarja alarmantno stanje, saj na Koroškem še vedno ni zavetišča za zapuščene živali, na drugi strani pa rdeča ponazarja srčnost, ki je nujno potrebna v borbi za trpeče in neme” so za Koroške Novice zapisali v Društvu.

Koncert bo v nedeljo, 4. oktobra 2015 ob 18. uri v Družbenem domu na Prevaljah nastopali pa bodo Adi Smolar, Trkaj, Samo Sam, FaušDur ter Pevski zbor OŠ Prevalje. Program bosta povezovala Tjaša Sidar in Matjaž Homan.

 

Z nakupom vstopnice (5€) boste uživali ob dobri glasbi, ob enem pa pripomogli k reševanju problematike zapuščenih živali na Koroškem.

VSTOPNICE BODO NA RAPOLAGO ENO URO PRED KONCERTOM, PRED VHODOM V DRUŽBENI DOM PREVALJE. 

 

VEČ INFORMACIJ NA FACEBOOK PROFILU DMPŽ KOROŠKE in na samem FACEBOOK DOGODKU.

2. dobrodelni koncert za zapuščene živali na koroškem{loadposition videoscroll}

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.