Search
Close this search box.

Vsi testi pri oskrbovancih prevaljskega doma starejših negativni

Iz Doma starejših Na Fari prihajajo dobre novice, vsi včeraj odvzeti brisi pri stanovalcih so negativni. Testirali pa so tudi 11 zaposlenih.

“Včeraj smo testirali 44 stanovalcev, ki so bili v tem tednu nastanjeni v » sivi coni« in danes smo prejeli razveseljujoče rezultate. Pri vseh stanovalcih je bil odvzeti bris negativen,” ja veselo novico preko spletne strani doma sporočila direktorica Stanka Vauh.

Vauhova je še dodala: “Seveda pa bodo naše zdravstvene delavke nadalje budno opazovale zdravstveno stanje posameznika. Rezultatov testa so se danes razveseli prav vsi stanovalci in vsi skupaj z zaposlenimi smo si olajšali stisko.”

V sporočilu za javnost je še navedla, da je bilo včeraj prav tako testiranih 11 zaposlenih v domu, od tega sta bila dva zaposlena, ki sta imela odrejeno karanteno in se v ponedeljek že vračata na delovno mesto.

Življenje in delo v domu ta se zelo spremenila. Nad nami vsemi »bedi« corona strah. Zaposleni smo ozaveščeni, da moramo v svojem prostem času prav tako upoštevati vse varnostne ukrepe, pa vendar se nikoli ne ve, kdaj nas lahko doleti. Zato bomo še nadalje pozorni tudi na svoje počutje in ob najmanjšem sumu se bomo izločili iz delovnega procesa. Potrudimo se vsi živeti kljub » Coroni« kar se le da kvalitetno in pozitivno z negativnimi rezultati testov,” je sklenila zapis direktorica Doma starejših Na Fari.

Vir: Spletna stran Doma Starejših Na Fari

Iz Doma starejših Na Fari prihajajo dobre novice, vsi včeraj odvzeti brisi pri stanovalcih so negativni. Testirali pa so tudi 11 zaposlenih.