Search
Close this search box.

Vremenoslovci spet napovedujejo krajevna neurja s točo, sunke vetra in močne nalive

Popoldne bodo močnejše nevihte zajele večji del države. V noči na četrtek lahko ponovno pričakujemo neurja s točo, sunke vetra in nalive.

Danes bo večinoma sončno in v južni polovici Slovenije vroče. Na severu bodo že dopoldne lahko nastale posamezne plohe ali nevihte. Popoldne bodo močnejše nevihte od severa zajele večji del Slovenije ter se nadaljevale v noč. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34 °C.

V drugi polovici noči se bo vreme umirilo. Proti jutru se bo začelo jasniti, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, na Primorskem okoli 21 °C.

Jutri bo sprva deloma jasno, popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v severni Sloveniji. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Primorskem do 32 °C.

Obeti

V petek in soboto kaže na spremenljivo vreme s pogostimi krajevnimi plohami in nevihtami.

Opozorila

Danes popoldne, zvečer in v noči na četrtek pričakujemo krajevna neurja s točo, sunki vetra in močnimi nalivi. V južni polovici Slovenije bo danes sredi dneva in popoldne po nižinah velika toplotna obremenitev.

Spin: Arso

Dogodki

Popoldne bodo močnejše nevihte zajele večji del države. V noči na četrtek lahko ponovno pričakujemo neurja s točo, sunke vetra in nalive.