Search
Close this search box.

Kmalu bo potekal vpis predšolskih otrok v Vrtec Dravograd

Konec meseca februarja bo potekal vpis predšolskih otrok v Vrtec Dravograd.

Redni vpis otrok v vrtec za novo šolsko leto 2023/2024 bo potekal od ponedeljka, 27. 2. 2023 do vključno petka, 10. 3. 2023.

Otroke lahko vpišete v katerokoli enoto ali oddelek vrtca Dravograd, in sicer v enoto Dravograd, enoto Robindvor, enoto Šentjanž, oddelek Trbonje, oddelek Libeliče, oddelek Črneče ali v oddelek Ojstrica.

Pogoj za vključitev otroka v vrtec je, da otrok do 1. septembra dopolni starost najmanj 11 mesecev in da starši ne uveljavljate več pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela ter da bo imel otrok pred vstopom v vrtec (tj. najkasneje do 1. septembra) opravljeno obvezno cepljenje za OMR (ošpice, mumps in rdečke), ki je določeno s 3. členom Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o nalezljivih boleznih.

Starši lahko prazno vlogo za vpis s prilogami osebno prevzamete ali izpolnite pri svetovalni delavki v enoti Šentjanž – vrtcu Kronica, dostopna pa je tudi na spletni strani vrtca: www.vrtec-dravograd.si.

Popolnoma izpolnjeno vlogo za vpis, vključno z vsemi potrdili, lahko nato oddate osebno pri svetovalni delavki v enoti Šentjanž – vrtec Kronica (vsak delovni dan v času rednega vpisa, in sicer med 8. in 14. uro, razen v četrtek, 9. 3. 2023, ko boste imeli možnost vpisa med 8. in 17. uro) ali jo pošljete po pošti na naslov: Šentjanž pri Dravogradu 70, 2373 Šentjanž pri Dravogradu. 

Vlog, oddanih po elektronski pošti, ne bodo sprejemali.

Če vloge ne boste oddali osebno, vas vljudno prosimo, da po oddaji le-te pokličete svetovalno delavko na telefonsko številko 02 828 12 15, da se preveri prejem vaše vloge za vpis.

Starši otrok, ki že obiskujejo vrtec, prejmejo vlogo za vpis s prilogami pri vzgojiteljici, kamor jo tudi vrnejo.

V primeru, da bo v vrtec vpisanih več otrok, kot je prostih mest, bo o sprejemu odločala Komisija za sprejem otrok v Vrtec Dravograd. Več informacij o vpisu lahko dobite pri svetovalni delavki na telefonski številki: 02 82 81 215 (Janja Kerbler, svetovalna delavka).

Vir: Vrtec Dravograd

Dogodki

Konec meseca februarja bo potekal vpis predšolskih otrok v Vrtec Dravograd.