Vodja slovenjgraškega doma starostnikov sporočila vzpodbudno novico

Iz slovenjgraškega doma starostnikov sporočajo, da so po navodilih epidemiološke službe v soboto ponovno izvedli testiranje, ki je pokazalo, da so vsi testirani stanovalci negativni.
dom starostnikov sg

“S skrbjo smo pričakovali rezultate in prejeli informacijo, da so vsi stanovalci na testu negativni,” je v sporočilu za javnost zapisala vodja enote Marjana Kamnik. “Rezultat potrjuje, da smo uspešno izvajali ukrepe, ki so jih priporočili naši domski zdravnici, koordinatorji in strokovne službe NIJZ,” je še dodala ter pojasnila, da so zaposleni v tem času delali v 12 urnem delovniku in se s potrpežljivostjo trudili po svojih najboljših močeh.

“Za kar zaslužijo vso pohvalo in zahvalo enako tudi njihovi družinski člani. Zavedamo se, da situacija ostaja resna in da bitk še zdaleč ni konec, vendar si stanovalci in zaposleni želimo, da se razmere čim prej normalizirajo,” je še povedala ter dodala, da bodo v domu še naprej izvajali vse potrebne ukrepe in stanovalcem ponujali največje možno udobje in kar se da normalno bivanje.

VIR: KDS

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.