Search
Close this search box.

VIDEO: Za tekmovanje Entente Florale so za Črno na Koroškem posneli tudi odličen predstavitveni video

Občina Črna na Koroškem se je v letu 2018 vključila v mednarodno evropsko tekmovanje ENTENTE FLORALE za najlepši kraj v kategoriji: vas (village) do 5.000 prebivalcev. V tem sklopu, je bil izdelan tudi ta video, ki zelo lepo in profesionalno prikazuje lepote Črne na Koroškem.
Za video sta zaslužna Bojan Todorovič (kamera) in Tomaž Simetinger (montaža). Oglejte si video, več o tekmovanju pa si preberite tukaj.

Predstavitev Črne na Koroškem

Občina Črna na Koroškem se je v letu 2018 vključila v mednarodno evropsko tekmovanje ENTENTE FLORALE za najlepši kraj v kategoriji: vas (village) do 5.000 prebivalcev. V tem sklopu, je bil izdelan tudi ta video, ki zelo lepo in po mojem prepričanju profesionalno prikazuje lepote našega kraja. Kolega Bojan, se je tokrat res potrudil, da je občina Črna, lahko tudi na ta način predstavila, lepote našega kraja. Pravzaprav tako lepega kraja kot je naš ni težko lepo predstavit, pa vendar je potreben pristop z občutkom in profesionalnost. Držimo pesti, da bomo na tem tekmovanju uspešni. Delimo to objavo, zakaj nebi svetu pokazali v kako lepem kraju živimo.

Objavil/a KTV Črna dne Sreda, 11. julij 2018

Dogodki