Search
Close this search box.

VIDEO: Tako sta romantična trubadurska pevca ženskam v Slovenj Gradcu pričarala nasmeh na obraz

“V mesto prihaja pomlad,” so poimenovali današnji poseben dan v Slovenj Gradcu. Center Slovenj Gradca je bil prav poseben.

Ko smo se sprehodili skozi mestno jedro smo pri vsaki dami (skoraj vsaki) opazili nasmešek na obrazu ter vrtnico v roki. To pa sta jim pričarala dva romantična trubadurska pevca, ki sta na prav poseben način celo dopoldne delila cvetlice vsem ženskam, ki so se sprehajale skozi mestno jedro, sedele na kavici ali pa so bile v službi v eni izmed lokalov.

VIDEO: Tako sta trubadurska pevca delila vrtnice

[aiovg_video id=65523]

 

Poleg romantičnih trubadurskih pevcev pa so v mestnem jedru lokali pripravili številne ugodnosti na današnji dan. Tako je recimo Trgovina Pohorc vsem ženskam na vse artikle priznala 8% popust, Čarnica 50% na vse, Zlatarstvo Pečnik je moškim ponudilo 10% gotovinski popust ob nakupu ženskega nakita, ženske pa so prejele rožico, Kavarna Čokoladica je ob kavi ženskam podarila čokoladni srček, itn.

Da so bile ženske ob obisku mestnega jedra res zadovoljne, niso skrivale. Mimoidoča gospa je dejala, da je to zelo lepo, da se tudi kaj takšnega v mestu dogaja in, da so ji polepšali dan.

Vsem ženskam ob dnevu žena iskreno čestitamo.

Dogodki