Search
Close this search box.

VIDEO: Denis Avdić Korošico spravil na rob solz

Nad Korošico Denise Dame se nekateri zgražajo, drugi pa jo občudujejo, ne nazadnje tudi zaradi poguma. Vse od začetka rednega pojavljanja v javnosti buri duhove in sproža vprašanja o tem, ali gre zares, ali pa je vse le spretno konstruirana parodija na slovensko estrado.

Ponovno je za škandal poskrbela na podelitvi nagrad Žarometi, na to pa se je odzval radijski voditelj Denis Avdić, ki jo je povabil v studio Radia 1 in tam v oddaji v živo z njo – po mnenju mnogih okrutno – obračunal ter jo spravil na rob solz.

Ravenčanka Denise Dame je na omenjeni prireditvi povzročila razburjenje, ko je nenapovedano začela vpiti, da bi nagrado Spletna zvezda, za katero je sicer bila nominirana, morala prejeti ona, ne pa Ciril Komotar. Med njegovim zahvalnim govorom je vdrla na oder, kar je povzročilo zmešnjavo. Nekateri gledalci so menili, da gre za režiran dogodek, toda po doslej znanih informacijah organizator tega ni načrtoval.

Dogodek je močno ujezil Denisa Avdića, za katerega je znano, da ni ravno oboževalec Denise Dame. Povabil jo je v studio, kjer bi naj predstavila svojo novo skladbo Meduza. Ob tem je izrazil ogorčenje nad njenim vedenjem na Žarometih. S svojim značilnim pikrim humorjem se je ponorčeval iz nje ter na trenutke – po mnenju nekaterih poslušalcev – prestopil mejo dobrega okusa.

VIDEO: Oglejte si prenos intervjuja, ki so ga v živo prenašali tudi na Facebook (VIR: Radio 1)

1.del:

https://www.facebook.com/radioena/videos/10160256249170361/

 

2. del

https://www.facebook.com/radioena/videos/10160256292025361/

 

Novi videospot Denise Dame pa si lahko pogledate tukaj:

VIR: Radio 1 Facebook

Dogodki