Search
Close this search box.

Včeraj smo bili na Ravnah na Koroškem priča Akademiji ob materinskem dnevu

Lep poklon ob materinskem dnevu je potekal sinoči na Ravnah na Koroškem. Tudi letos je prireditev pripravilo Kulturno društvo Svitanje.

Kulturno društvo Svitanje že vrsto let zapored v mesecu marcu povabi vse občanke in občane mesta Ravne na Koroškem: vse mame, očete, babice, dedke, tete, strice, prijateljice, sosede na Akademijo ob materinskem dnevu.

V pestrem in čudovitem programu sodelujejo otroci in mladi ter malo starejši, prepleta se medgeneracijsko sodelovanje, prežeto z srčno energijo, z lepo zapeto pesmijo, besedo, predvsem pa lepimi željami vsem prisotnim.

Letošnji program so poleg čudovitih organizatork in organizatorjev sooblikovali otroci Vrtca Ravne, učenke in učenci ter njihovi mentorji Osnovne šole Prežihovega Voranca in OŠ Koroških jeklarjev Ravne na Koroškem, Vokalna skupina Brančur in Vokalna skupina Svitanje, mladi glasbeniki Hudourniki ter Glasbeni Direndaj. Lepo so nam recitirali, zaigrali, zapeli in zaplesali. 

Lepo in srčno  prireditev ob materinskem dnevu, ki so jo posvetili mamicam, očetom, dedkom, babicam, tetam, stricem je v uvodu predstavila in spregovorila obiskovalcem v pozdrav predsednica KD Svitanje Ana Potočnik. Pospremil jo je tudi župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen in v mesecu marcu, mesecu pomladi, zaželel vse lepo predvsem vsem mamam in tudi ostalim obiskovalcem v polni dvorani Kulturnega centra.

Vir: ravne.si

Lep poklon ob materinskem dnevu je potekal sinoči na Ravnah na Koroškem. Tudi letos je prireditev pripravilo Kulturno društvo Svitanje.