Search
Close this search box.

V Vuzenici so sinoči ženska srca ogreli imenitni Kvatropirci

Izjemno vzdušje je bilo sinoči tudi v Vuzenici. Kvatropirci so ponovno navdušili.

Sinoči, 8. marca, ob 18. uri je bilo čudovito vzdušje tudi v telovadnici OŠ Vuzenica. V čast vsem ženskam se je namreč odvil prelep glasbeni dogodek, ki si ga bodo mnogi zapomnili še dolgo.

Prireditev je povezoval očarljivi devetošolec Filip Andric, ki je svojo nalogo opravil z odliko. Vse prisotne je nagovoril župan Občine Vuzenica Franjo Golob, ki je poudaril pomen žensk na vseh področjih družbe. Zaplesale pa so tudi plesalke plesne zasedbe “Smaragdne oči”.

Nato pa so večer z izjemnim glasbenim doživetjem prepletli Kvatropirci, ki so poskrbeli za nepozabno vzdušje. Kvatropirci pravijo takole: “Glasba je hrana ljubezni, pravi William Shakespeare. Ko pa glasbo udejanjimo s petjem, postane to skoraj čarobno sporočilo še bolj čudovito in osebno. Prav to je leta 2011 združilo tudi nas Kvatropirce, ki vse do danes z užitkom in iz srca prepevamo na koncertih, porokah, obletnicah, presenečenjih, … Pravzaprav povsod, kjer je glasba dobrodošla.”

Čudovit in oseben nastop Kvatropircev je sinoči napolnil telovadnico OŠ Vuzenica do zadnjega kotička. Za dodatno noto pozornosti je poskrbel pa tudi župan, ki se je vsaki udeleženki dogodka poklonil s cvetom.

Vir: TIC Vuzenica

Dogodki

Izjemno vzdušje je bilo sinoči tudi v Vuzenici. Kvatropirci so ponovno navdušili.