V Velenju 33-letnik z nožem hudo poškodoval 36-letnika

V petek, 28. januarja 2022, v večernih urah, so bili policisti obveščeni, da je v stanovanjskem bloku v Velenju, moški z nožem zabodel stanovalca in ga hudo poškodoval.

Z zbiranjem obvestil, ogledom kraja dejanja in drugimi preiskovalnimi dejanji so ugotovili, da je 33-letni osumljenec prišel do vrat stanovanja 36-letnega moškega, kjer sta se sprla. Do prepira naj bi prišlo zaradi dolžniško-upniških razmerij. Med prepirom je 33-letnik z nožem zabodel 36-letnika.

Dogajanje je opazil sosed, ki je uspel poškodovanega 36-letnika povleči v svoje stanovanje. Osumljeni je v nadaljevanju poskušal vstopiti v sosedovo stanovanje, kar mu na srečo ni uspelo, je pa z nožem poškodoval vhodna vrata stanovanja.

Hudo poškodovanega 36-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je zaradi izjemno hudih poškodb ostal na zdravljenju.

Osumljenega 33-letnika, ki so mu kmalu po storjenem dejanju odvzeli prostost, bodo danes zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskus uboja, privedli k preiskovalnemu sodniku.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije