V soboto bo na Peci slovesno. Obeta se pester program in zabava z Vrlimi muzikanti

Planinsko društvo Mežica vabi na nepozabno druženje, ki bo potekalo 21. avgusta na prenovljenem Domu na Peci. Obeta se pester program za otroke, obisk slovenskih športnikov, zavrteli pa se boste lahko ob zvokih ansambla Vrli muzikanti.
peca 034

O tem, da člani Planinskega društva Mežica obnavljajo Dom na Peci (1665 m), smo na našem spletnem portalu že poročali. Zdaj pa je napočil čas za sklepno dejanje, uradno otvoritev in blagoslov prenovljenega doma ter slovesnost ob 95. obletnici delovanja PD Mežica, s pričetkom ob 13. uri.

VIDEO: Gremo v hribe

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, potekale bodo namreč animacije za otroke, športne igre, pričakujejo tudi obisk kralja Matjaža, za piko na i pa sledi še druženje z Vrlimi muzikanti.

Ob tem naj spomnimo, da vas na na samem vrhu Pece (2126 m) čaka tudi klop, ki so jo izdelali v režijskem obratu Občina Črna na Koroškem z namenom, da bo krasila vrh mogočne gore in nudila počitek pohodnikom, o čemer smo poročalo TUKAJ.

Že šesti od skupaj osmih dogodkov letošnje Zlatorogove transverzale ponosa se bo sicer začel ob 9. uri, vse podrobnejše informacije o možnosti parkiranja in poteh, ki vas bodo pripeljale do Doma na Peci, objavimo jutri. Pri tem naj še samo dodamo, da bodo skupaj z vami na Peci uživali in se družili tudi člani slovenske rokometne in košarkarske ekipe.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.