V slovenjgraški bolnici, kjer so testirali še 52 oseb, spremenili način dela

Iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec so sporočili, da so spremenili način dela skladno z epidemijo COVID-19 in poslali najnovejše podatke o testiranih osebah pri njih.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, se je z vzpostavitvijo COVID-19 centra dežurna splošna ambulanta iz Urgentnega centra v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec preselila nazaj v prostore Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.

Kot je povedal direktor dr. Janez Lavre, bodo v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec v času trenutne epidemiološke situacije obravnavali samo paciente z napotnicami. “Ob vstopu se vse bolnike triažira. Če ni postavljen sum na okužbo s Covid-19, se pacienta, glede na klinično obolenje pošlje na Kirurško urgenco v pritličju stare kirurgije, v primeru internističnega obolenja pa v stari IPP, v pritličju Internega oddelka.” Pri tem vas prosijo, da dosledno upoštevate navodila osebja.

Iz slovenjgraške bolnice pa so sporočili tudi dobro novico, da so v zadnjih 24 urah testirali 52 oseb, vsi vzorci so bili negativni.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun