V slovenjgraškem domu starostnikov praznovali visok jubilej in pripravili vrt za posaditev 200 sadik paradižnika, ko so jih vzgojili sami

Iz Koroškega doma starostnikov PE Slovenj Gradec sporočajo, da so vsi zdravi, hkrati pa so v sporočilu za javnost na kratko navedli nekaj aktivnosti minulega tedna. Se pa tako kot vsi, tudi pri njih veselijo toplejših dni.
183520339_1367257410325793_8796982139693511963_n

Kot so zapisali na Facebook strani doma, sov teh dneh med drugim tudi praznovali. “Ta teden se je naša draga gospa Štalekar s praznovanjem svojega okroglega jubileja pridružila stanovalcem, ki so starejši od 90 let, le-teh je v našem domu kar tretjina (27),” so navedli in dodali, da je praznovala tudi “spoštovana gospa Logar.”

“Poleg rednih aktivnosti smo pričeli z urejanjem okolice in domskega vrta, kjer so pomagali naši pridni prostovoljci. Za posaditev je pripravljenih tudi več kot 200 sadik paradižnika, ki smo ga vzgojili sami,” so sporočili iz doma. Razveselili pa so se tudi darila Zavarovalnice Sava, ki jim je podarila nekaj sobnih in zunanjih rastlin, za kar se jim najlepše zahvaljujejo.

“Za zaključek tedna je danes potekala molitvena ura s prostovoljko, gospo Anko Zajc. Lepo vas pozdravljamo in vam sporočamo, da smo zdravi in se počutimo dobro. Veselimo se lepšega in toplejšega vremena,” so sklenili zapis v slovenjgraškem domu starejših.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.