Search
Close this search box.

V Slovenj Gradec se vrača rokometaš Domen Ošlovnik

Iz Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 so sporočili, da so se za sodelovanje dogovorili še z enim igralcem, ki je zadnje čase uspešno kariero gradil drugje. V Slovenj Gradec se po dolgotrajnih pogovorih vrača Domen Ošlovnik, ki je po odhodu iz Slovenj Gradca uspešno nastopal v 1. Avstrijski rokometni ligi za ekipo Ferlach. »Tudi ta prihod v domače mesto je po našem mnenju izjemno priznanje, predvsem za našo stroko ter tudi organizacijo kluba, saj je Domen izredno ambiciozen in želi ob kvalitetnem delu dokazati, da je prava in dolgoročna rešitev za naš gol,« so zapisali v sporočilu za javnost.

V Rokometnem klubu Slovenj Gradec 2011 menijo, da bo Domen lahko s svojimi izkušnjami veliko pomagal mlajšim vratarjem, v prihodnosti pa zaradi njegove športno-pedagoške izobrazbe pričakujejo, da bo prevzel tudi pomembno vlogo v njihovi rokometni šoli.

»S tem prestopom zaokrožujemo izgled ekipe za spomladanski del prvenstva, ko bomo ob podpori navijačev napadali najvišja mesta, kamor koroški rokomet tudi spada,« še dodajajo.

Hkrati pa vas vabijo, da se jim pridružite to soboto ob 19. uri, ko bodo igrali proti rokometašem iz Izole. Da gre za pomembno tekmo, priča tudi dejstvo, da so prihod v Slovenj Gradec napovedali tudi navijači nasprotne ekipe. Ob tem si slovenjgraški rokometaši želijo na tekmo privabiti tudi čim več domačih navijačev, ki bi jih s podporo in bučnim navijanjem ponesli do zmage. Glede na to, da se v domačem taboru fantje borijo s številnimi poškodbami, bo pomoč s tribun več kot dobrodošla.

Dogodki