Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu z navdušenjem spremljali modno revijo v centru mesta

Danes je v MO Slovenj Gradec potekla modna revija, na kateri so bili predstavljeni izdelki in produkti lokalov, ki delujejo v središču mesta.

V okviru dogodkov Poletje v mestu, se je v večernih urah v središču Slovenj Gradca odvila Modna revija lokalov mestnega jedra Slovenj Gradec na kateri so se predstavili tako profesionalni modeli kot tudi tisti, ki so se odzvali povabilu organizatorjev. V čudovitih kreacijah pa so se po modni pisti sprehodili tudi najmlajši.

VIDEO: Modna revija lokalov mestnega jedra Slovenj Gradec

Naš posnetek na Facebooku si lahko pogledate TUKAJ.

Dogodek, ki je v središče Slovenj Gradca privabil številne obiskovalce, je pospremila v živo odigrana avtorska glasba skupine JAZOO, narejena posebej za ta večer.

Program je povezovala Anja Ramšak, obiskovalci so se lahko med drugim okrepčali v Ars Cafeju mestni kavarni in Royal cafeju, na voljo pa so bile tudi veganske dobrote iz Beetboxa ter Usput burgerji.

Praktične nagrade so prispevali Medeni raj Perger, Hiša Ančka, Estetique Hofbauer, Negovalno-gibalni studio Barbara, Kuf’r.

Predstavili so se:

  • Frizerji: Frizerstvo Maja, Tine Frizer, Frizerski salon Maša.
  • Ponudniki oblačil: Lisca, d.d., Evelina, Analina, Madam Iris, Prodajalna Tajda, Malček, D.tail concept store, Umetniško oblikovanje Alenka Seničar (parada ponosnih predpasnikov), Stanka Blatnik, 20 prstov.
  • Ponudniki obutve: Alpina, Obutev Tejči.
  • Cvetličarka: Mestna cvetličarna.
  • Zlatarstvo: Zlatarstvo Pečnik
  • Lepotni saloni: Studio Jana Hribernik, Lepotni salon Nikky, Salon lepote Dotik Sandra Adam, NoVello Slovenj Gradec.

Preberite tudi: Poletje v mestu bodo zaključili z glasbo, kulinariko in smehom: prihajata Perica Jerković in Aleš Novak

FOTOGALERIJA: Modna revija lokalov mestnega jedra Slovenj Gradec

Dogodki

Danes je v MO Slovenj Gradec potekla modna revija, na kateri so bili predstavljeni izdelki in produkti lokalov, ki delujejo v središču mesta.