Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu smo prisluhnili dobrodelnemu koncertu Uroša in Tjaše (FOTO)

V petek smo v mestnem jedru Slovenj Gradca prisluhnili dobrodelnemu akustičnemu koncertu Uroša in Tjaše.

V Slovenj Gradcu smo prisluhnili “Akustični misiji – ko božični akustični večer dobi smisel”, ki sta jo pripravila Uroš in Tjaša. Z glasbo sta nam pričarala praznični večer poln romantike ter ob enem poskrbela za dober namen.

Tjaša in Uroš sta poskrbela za praznični glasbeni večer poln romantike.
V mestu so prisluhnili dobri glasbi Uroša in Tjaše.

Njun cilj je bil skupaj z poslušalci napolniti prtljažnik avtomobila s hrano, osebnimi pripomočki in šolskimi potrebščinami za socialno ogrožene otroke in družine.

Na koncertu so pripravili posebno mesto, kamor so lahko dobri ljudje odložili stvari, ki so jih prinesli v dar. Uroš in Tjaša pa sta jih po končanem koncertu spravila v prtljažnik svojega avtomobila in dostavila na Zvezo prijateljev mladine Slovenije, kjer bodo poskrbeli, da stvari pridejo v prave, pomoči potrebne roke.

Prisrčen dobrodelni koncert Uroša in Tjaše se je odvil v sodelovanju gostinskih ponudnikov v mestnem jedru: Ars Cafe Mestne kavarne, Figo Lounge bar in Royal Caffe.

Uroš in Tjaša sta se v decembru v okviru Akustične misije obiskala še Domžale, Šoštanj ter Kamnik.

V petek smo prisluhnili koncertu z dobrodelno noto.

AKUSTIČNA MISIJA V SLOVENJ GRADCU:

Jutri pa se lahko v Slovenj Gradcu udeležite silvestrovanja na prostem. TUKAJ preverite kdo bo z vami odšteval zadnje minute v letu.

Dogodki