V Slovenj Gradcu pripravljajo dobrodelni športni dogodek za pomoč Ukrajini, na katerem bodo sodelovali znani Korošci

Organizatorji dobrodelnega športnega dogodka, ki bo konec tedna potekal v Slovenj Gradcu, vas vljudno vabijo, da se prireditve udeležite v čim večjem številu in s tem pomagate prebivalcem Ukrajine, ki se vsak dan soočajo z grozotami vojne.

V nedeljo, 10. 4. 2022, ob 16. uri, bo v Športni dvorani Slovenj Gradec potekal dobrodelni športni dogodek – turnir v malem nogometu, na katerem bodo sodelovali znani koroški športniki, kulturniki, gospodarstveniki, župani in predstavniki lokalnih skupnosti, javnih institucij in drugi. V spremljevalnem programu bodo sodelovali koroški glasbeniki kot so Milan Kamnik in Dunja Vrhovnik in športni gostje.

Dogodek bo namenjen zbiranju humanitarne pomoči za prebivalce Ukrajine.

V materialni obliki lahko pomoč dostavite v avlo Športne dvorane Slovenj Gradec, vsak dan med 8.00 in 18.00 uro, še posebej pa v času dobrodelnega dogodka. Najbolj se trenutno potrebuje nepokvarljiva hrana in otroška hrana, sanitarni material, plenice, higienski pripomočki, čistila.

Pomoč v obliki finančnega prispevka pa na prehodni humanitarni račun (Lions klub Slovenj Gradec): TRR: SI56 0485 1000 1298 491 (namen plačila: Ukrajina); v času dobrodelnega dogodka boste lahko finančni prispevek oddali osebno v avli Športne dvorane.

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite v čim večjem številu in s tem pomagate prebivalcem Ukrajine, ki se vsak dan soočajo z grozotami vojne, so v povabilo zapisali organizatorji prireditve.