V Slovenj Gradcu na predvečer slovenskega kulturnega praznika virtualna občinska proslava

Na predvečer, 7. februarja ob 18. uri, slovenjgraška občina vabi k ogledu virtualne proslave, ki so jo pripravili v počastitev slovenskega kulturnega praznika. Pripravili so kulturni program, predstavili se bodo tudi Bernekerjevi nagrajenci.
slovenj gradec

Prisluhnili boste lahko kulturnemu programu ter nagovoru župana Tilna Kluglerja, program bo popestrila pianistka mag. Maja Kastratovik, lanskoletna dobitnica Bernekerjeve nagrade. Proslavo bo povezovala Špela Šavc.

Preberite še: Bernekerjeva nagrajenka Maja Kastratovik: “Srečna sem, da živim v Slovenj Gradcu in tukaj ustvarjam.” (FOTO)

V video prispevkih se bodo predstavili tudi letošnji prejemnice in prejemniki Bernekerjevih odličij. Bernekerjevo nagrado v letu 2021 prejme Kulturno društvo Slovenj Gradec, prejemniki Bernekerjevih plaket v letu 2021 pa so: Društvo ustvarjalcev D.tajl, Dušan Stojanovič in Viviana Rogina.

Odličja bodo prejemnikom podelili v mesecu septembru, na svečani seji Mestnega sveta ob občinskem prazniku, v kolikor bo to dopuščala epidemiološka situacija, so ob tem dodali na slovenjgraški občini.

Proslavo si lahko v nedeljo, 7. februarja 2021, ob 18. uri, ogledate na povezavi tukaj.

Ogledali pa si jo boste lahko tudi v programu Koroške regionalne televizije KorTV, v nedeljo, 7.2.2021 ob 18. uri ter v ponedeljek, 8.2.2021 ob 11. uri. 

VIR: MOSG

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.