Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu jutri otvoritev novega trgovskega centra, ki bo potekal v duhu dobrodelnosti

Po desetih mesecih gradbenih del se v četrtek, 15. februarja, ob 9. uri na križišču med Celjsko cesto in Ronkovo ulico odpira nov trgovski center, v katerem bodo trgovine Spar, Muller Big Bang in Hervis.

V četrtek, 15. februarja, se bo odvila otvoritev že drugega hipermarketa SPAR v Slovenj Gradcu, ki se je bo poleg predstavnikov podjetja SPAR Slovenija udeležil tudi župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler. Otvoritev bo potekala v duhu dobrodelnosti, saj bo podjetje Spar Slovenija s pomočjo obiskovalcev razdelil donacijo v višini 3.000 evrov in z njo podprl tri lokalne organizacije: Društvo Koroški medgeneracijski center, Prostovoljno gasilsko društvo Slovenj Gradec ter Društvo invalidov Slovenj Gradec.

Po desetih mesecih gradbenih del se v četrtek, 15. februarja, ob 9. uri na križišču med Celjsko cesto in Ronkovo ulico odpira popolnoma nova in hkrati druga trgovina SPAR v Slovenj Gradcu. Investitor gradnje trgovskega objekta, v katerem se nahaja nov hipermarket SPAR, je podjetje MA SIGMA d.o.o.

V novem nakupovalnem centru bodo tudi trgovina s športno opremo Hervis, drogerija Müller in trgovina s tehnično opremo Big Bang. Nova trgovina SPAR obsega 1.858 kvadratnih metrov površin, od tega predstavlja prodajni del približno 1.156  kvadratnih metrov, celotna investicija podjetja SPAR Slovenija v opremo nove trgovine pa je znašala 1,7 mio evrov.

V ospredju nove trgovine se nahaja Sparova tržnica z bogato ponudbo sezonskega sadja in zelenjave, v kateri posebno mesto zavzema lesen kozolec z izdelki slovenskih pridelovalcev. Na voljo bo tudi oddelek Hitroteke, ki se bo s svojo ponudbo že pripravljenih jedi odlično izkazal v trenutkih lakote in pomanjkanja časa. Ta bo ponujal linijo dnevno sveže in v trgovini pripravljenih izdelkov SPAR To go, med katerimi bodo obiskovalci našli raznovrstne sendviče, pečene jedi, solate, sladice ter mešanice svežega sadja.

Trgovina združuje trajnostne rešitve, elemente moderne gradnje ter prepoznavno privlačno podobo, ki zaznamuje trgovine SPAR po vsej Sloveniji. Za osvetlitev bodo skrbele varčne LED žarnice, za vzdrževanje primerne temperature objekta pa talno gretje in hlajenje ter sodobni sistem, ki uporablja 100 % naravni plin CO2. Slednji je stalnica v vseh novih trgovinah SPAR, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov in je posledično okolju prijaznejši. Pred vhodom v trgovino bo med drugim omogočeno tudi zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s katerim lahko kupci podprejo krožno gospodarstvo.

Poleg predstavnikov podjetja Spar Slovenija, se bo slavnostne otvoritve s prerezom traku udeležil tudi župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler.

Otvoritev bodo popestrili vedno energična Dunja Vrhovnik in Marijan Novak.

V drogeriji  Müller  se ob obisku otvoritve ponuja enkratna priložnost, saj vam ponujajo enkratno priložnost za ugoden nakup, saj velja 20% NA VSE ob nakupu nad 20 €*. ( Akcija velja od 15. 2. do 17. 2. 2024. Popust se obračuna na blagajni. Popusti / akcije se ne seštevajo. Popust ne velja za knjige, darilne in prepaid kartice, tablice/VR očala, igralne konzole, foto storitve ter ostale izdelke z zavezujočo prodajno ceno.)

V tehnični trgovini Big Bang vas ob otvoritvi čakajo ekskluzivni otvoritveni popusti in posebne ponudbe na najnovejši tehnologiji. Ne zamudi priložnosti za nakupovanje po izjemnih cenah in odkrij najnovejše in najboljše izdelke za svoj dom.

Športna trgovina Hervis vas bo ob otvoritvi razvajala z ekskluzivnimi otvoritvenimi popusti in posebne ponudbe, nekateri izdelki bodo znižani tudi več kot 60%. Vabljeni k ugodnemu nakupu.

Odprtje že druge trgovine SPAR v Slovenj Gradcu je izvršni direktor Spara Slovenija Jure Petkovšek, pospremil z besedami: »Prebivalci Slovenj Gradca in okoliških krajev bodo z novim hipermarketom dobili trgovino, ki sledi sodobnim nakupovalnim standardom, in prepričani smo, da bo zadovoljila želje ter potrebe slehernega kupca. Otvoritev bo pospremila tudi donacija trem lokalnim organizacijam, saj si prizadevamo biti pomemben partner in podpornik okolju, v katerem delujemo.«

Otvoritev trgovine bo Spar popestril z glasovanjem kupcev o višini donacije in jo razdelil med Društvo Koroški medgeneracijski center,ki bo denar namenilo tiskanju zbornika ob 10. obletnici delovanja, Prostovoljno gasilsko društvo Slovenj Gradec,v katerem bodo donacijo porabili za nakup nove gasilske opreme ter Društvo invalidov Slovenj Gradec,kjer bodo z denarnimi sredstvi sofinancirali letovanja socialno šibkih članov.

Vabljeni v nov nakupovalni center Slovenj Gradec, kjer boste lahko sprehodili med nakupovalnimi policami od ponedeljka do sobote med 8.00 in 20.00 uro.

Vir: Spar Slovenija d.o.o.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Toni
Toni
2 mesecev nazaj

Občina je žrtvovala zelene površine za še en trgovski center. Pohlep. Zipo stanovalci bodo imeli krasen razgled na parkirišče centra in vonjali stalen smrad na svojih novih balkonih. Ponoči bo še bolj svetlo za vse sosede, Hervisova rdeča barva že zdaj seka na polno. Hvala občinarjem!

Ta pametni
Ta pametni
2 mesecev nazaj

Banda pokvarjena Slovenj Graška so spet dali prostor trgovcu kjer bo zaposlenih v vseh izmenah mogoče 50 ljudi. Isto kot so naredili tam kjer je EUROSPIN da je zaposlenih vsega skup 8 ljudi. Prej pa poln parkirplac siviljam ki so množično imele službe. Klugler spokaj

Po desetih mesecih gradbenih del se v četrtek, 15. februarja, ob 9. uri na križišču med Celjsko cesto in Ronkovo ulico odpira nov trgovski center, v katerem bodo trgovine Spar, Muller Big Bang in Hervis.