Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu bo zaživel tradicionalni Jožefov sejem

V Slovenj Gradcu vsako leto pripravijo tradicionalni Jožefov sejem in tako bo tudi letos, ko bodo 19. marca 2020 v starem mestnem jedru Slovenj Gradca ponovno zaživele stojnice. Rokodelce in prodajalce boste lahko obiskali vse od 8. do 18. ure.

Na največjem spomladanskem sejmu na Koroškem bodo na stojnicah v mestnem jedru Slovenj Gradca na voljo raznovrstni izdelki za široko potrošnjo ter rokodelski izdelki in kmečki pridelki. Predstavili se bodo rokodelci iz Koroške in tudi iz drugod. Da pa obiskovalci ne bodo lačni in žejni bo poskrbljeno tudi za kulinarično ponudbo.

Je pa sejem vsako leto unikaten, saj prodajalci ponujajo drugačne, nove izdelke, vsako leto pa se obiskovalcem predstavi kakšen novi prodajalec.

Postavitev sejma je vsem že poznana. Glavni trg v Slovenj Gradcu je zaprt za promet, na vsaki strani ceste pa se predstavljajo prodajalci s svojimi izdelki. Sejem poteka čez celoten trg ter tudi do Župnijske cerkve sv. Elizabete Ogrske.

Kako je bilo na sejmu lansko leto si lahko pogledate v prispevku: FOTOGALERIJA: Tradicionalni Jožefov sejem zopet preseneča.