Search
Close this search box.

V razstavnih prostorih Infopisarne Dravograd so na ogled fotografije članov Fotokluba Koroške

Gre že za petnajsto tovrstno razstavo, ki nastaja vsako leto na Kulturni praznik v sodelovanju z JSKD OI Dravograd. 

V petek, 3. marca, je v Infopisarni Dravograd potekalo odprtje razstave fotografij nastalih na fotografskem Ex temporu na Muti, ki so ga izvedli člani Fotokluba Koroška.

Tudi tokrat so si člani zadali časovni in krajevni okvir za čas nastajanja fotografij, ki kandidirajo za razstavo. Tako so se na Kulturni praznik zbrali na Muti in tokrat motive iskali po območju občine Muta.

Najprej jih je sprejela in pozdravila županja Angelca Mrak ter Cvetka Miklavc iz OI JSKD Radlje ob Dravi. Zatem so si ogledali muzejsko zbirko, kasneje pa se veselo podali na lov za motivi. Nastalo je lepo število fotografij in preko 80 so jih fotografi dali na glasovanje. 40 najboljših pa je razstavljenih na razstavi, ki je odprta v delovnem času Infopisarne vse do 23. marca.

Za glasbeno popestritev ob odprtju je poskrbel mladi kitarist Gal Hanjže. Na tokratni razstavi razstavljajo: Boris Kašnik, Matjaž Merčnik, Bernarda Kuster Poročnik, Jože Preglau, Metka Jeromelj, Vid Sajko, Nada Trivunović, Nina Šavc, Claudio Sabolčec, Gregor Ravnjak in Tomo Jeseničnik.

Vir: JSKD RS, OI Dravograd


Dogodki

Gre že za petnajsto tovrstno razstavo, ki nastaja vsako leto na Kulturni praznik v sodelovanju z JSKD OI Dravograd.