V prometni nesreči na primorski avtocesti umrla ena oseba

Na primorski avtocesti med Ravbarkomando in Uncem se je danes zjutraj zgodila prometna nesreče, v kateri je umrla ena oseba. Po podatkih koprske policijske uprave je umrl sopotnik v osebnem vozilu, voznik vozila pa je hudo poškodovan. Avtocesta je med Postojno in Uncem v smeri Ljubljane še vedno zaprta, obvoz pa je urejen po stari cesti.
Prometna nesreča, policija

Po poročanju policije je 34-letni voznik osebnega avtomobila z veliko hitrostjo trčil v zadnji del tovornega vozila, od koder ga je odbilo v še eno osebno vozilo in nato v odbojno ograjo avtoceste, kjer je obstalo. Voznika so zaradi hudih poškodb odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njegov sopotnik pa je na kraju nesreče umrl. Ostali udeleženi v prometni nesreči niso bili poškodovani.

Zaradi ugotavljanja točnega vzroka prometne nesreče na kraju poteka ogled, ki se ga udeležujeta tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, so še sporočili s Policijske uprave Koper.

Avtocesta je na tem delu še vedno zaprta, obvoz je urejen po stari cesti Postojna-Unec. Nastajajo zastoji, policisti svetujejo previdno in strpno vožnjo.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.