Search
Close this search box.

V Mislinji vas bo nasmejala predstava Fantovščina

Kaj imajo skupnega Sašo Stare, Žan Papič in Gašper Bergant? To boste izvedeli v nedeljo, 12. februarja, v dvorani Lopan v Mislinji.

Trije dokaj lepi fantje, genialci oziroma loleki povprečnega videza, za katere je cvet mladosti že nekoliko uvenel, poskušajo razumeti tako sebe kot življenje okoli njih. Zdaj, ko so že zakorakali v tretje desetletje, se morajo soočiti  z ”odraslostjo” in vsemi odgovornostmi, ki prihajajo z življenjsko pomembnimi odločitvami, ki jih čakajo na njihovi poti.

V predstavi Fantovščina bodo hudomušni Sašo, navihani Žan in vedno črni Gašper delili fantastične nasvete za samske in tudi za vse tiste, ki so že v zvezi. Ste se že kdaj želeli nasmejati na račun svoje propadajoče zveze? Zdaj imate priložnost za to.

Stari pregovor pravi, ”Najprej štalca, potem pa kravca”, a kaj, ko fantje ugotavljajo, da so cene štalc totalno nedosegljive, kravce pa nekako ni na spregled. Tako so prišli do zaključka, da je čas za prvo inventuro življenja – leta divjaštva so preteklost. Nič več žurk in ponočevanj. Zdaj je čas za punco, poroko, službo in kredit. Nič več neuspelih poskusov, zdaj gre za res!

Pa vi, ste z njimi?

Pridružite se jim v nedeljo, 12. februarja ob 19. uri v dvorani Lopan v Mislinji, kjer se boste med predstavo zagotovo nasmejali do solz.

Vstopnice za predstavo lahko kupite TUKAJ, ali na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Vabljeni!

Vir: POPUP Teater

Dogodki

Kaj imajo skupnega Sašo Stare, Žan Papič in Gašper Bergant? To boste izvedeli v nedeljo, 12. februarja, v dvorani Lopan v Mislinji.