Search
Close this search box.

V mestnem jedru Slovenj Gradca živahno tudi ta konec tedna (FOTO)

V mestnem jedru Slovenj Gradca je v okviru Slovenjgraškega poletja, ki bo trajalo vse do konca avgusta, tudi ta vikend živahno in pestro. Včeraj smo uživali v ritmu vokalne skupine Draž in okusni dalmatinski kulinariki v Hiši Ančka. V atrij graščine Rotenturn smo prisluhnili vrhunskemu koncertu “Trenutki z Jožetom Privškom”, na katerem so nastopili člani Big band RTV Slovenija z Nino Strnad.

Nič manj zanimivo pa ne bo niti danes, ko se v Slovenj Gradcu spet obeta vroča poletna noč v družbi poznanih in priznanih glasbenih izvajalcev.

Naj omenimo, da so se v Slovenj Gradcu letos organizatorji Slovenjgraškega poletja, Javni zavod Spotur in Mestna občina Slovenj Gradec, povezali z gostinskimi lokali v mestu in tako se je že in se še bo vsebinsko zelo raznolik program odvijal tudi na njihovih terasah oziroma na različnih lokacijah v mestu.

V atriju graščine Rotenturn se boste lahko nocoj ob 21. uri udeležili koncerta Slovenske iilharmonije, med drugim pa vas čaka nocoj v Piceriji in pivnici Kuf’r, pred hotelom Vabo, prijeten glasbeni večer, kjer boste lahko uživali ob zvokih mladega pevca z izjemnim glasom, ki smo ga podrobneje spoznali tudi v oddaji Slovenija ima talent, v kateri se je občinstvu prvič predstavil s pesmijo hrvaškega pevca Petra Graša in v polfinalu zapel pesem svojega največjega vzornika Tošeta Proeskega. V Kuf’ru bo danes ob 20. uri nastopil Tomica Banfić.

Celoten program poletnega dogajnja v Slovenj Gradcu najdete TUKAJ.

V juliju, in sicer v soboto, 13. julija, vas bo zabavala Žana, ob nedeljah bodo poskrbeli za najmlajše, ki bodo lahko uživali na napihljivih igralih ter se sladkali s palačinkami, sadnimi kupami in sladoledom. Za vas bo 19. julija prepevala Dunja Vrhovnik, v Slovenj Gradcu bo nastopila tudi Klapa Leut, skupina Mijav, Nuša Derenda …

Dogodki