Search
Close this search box.

V Koroškem domu starostnikov dovoljeni obiski. Kakšna so pravila?

Z jutrišnjim dnem lahko sorodniki svoje svojce obiščejo tudi v Koroškem domu starostnikov v Črnečah in v Slovenj Gradcu.

Za potek obiskov pa veljajo posebna pravila. Obiskovalci se morajo za obisk predhodno najaviti v socialni službi, stanovalce pa lahko obiščejo le zdrave osebe, brez znakov prisotnih okužb dihal. Dovoljeni so le obiski ožjih družinskih članov in so omejeni na eno zdravo osebo.

Ob prihodu obiskovalca ga zaposleni seznanijo s splošnimi navodili za preprečevanje širjenja okužb (razkuževanje rok, ustrezna razdalja …). Ob prihodu si mora obiskovalec razkužiti roke in nadeti zaščitno masko.

Vsak obisk se izvede posamično, hkrati pa so lahko na obisku le trije obiskovalci, pri čemer lahko obisk traja 15 minut.

V Koroški dom starostnikov Črneče se lahko obiskovalci najavijo na telefonsko številko 02 87 23 354 ali na e-naslov manca.javornik@kor-dom.si.

Obiski bodo možni vsak dan v tednu med 9. in 11. uro ter med 14. in 16. uro. Med vikendi je možnost obiskov od 11. 30 do 13.30 ure.

V Koroški dom starostnikov Slovenj Gradec se lahko obiskovalci najavijo na telefonsko številko 031 710 483 ali na e-naslov sandra.pavse@kor-dom.si.

Obiski so možni med tednom v času med 9. in 16. uro. Med vikend je možnost obiskov od 11. 30 do 13. 30 ure.

Več informacij lahko dobite tukaj in tukaj.

Preberite še: Kako je z obiski domov za starejše na Koroškem?

VIR: Koroški dom starostnikov

Dogodki