Search
Close this search box.

V Koprivni drevo padlo na osebno vozilo, brez elektrike tudi v Mežici

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so zaradi obilnih padavin na terenu tudi črnjanski in mežiški gasilci ter delavci podjetja Elektro Celje.

O tem, da vreme povzroča nevšečnosti na Koroškem, smo že poročali. Po zadnjih podatkih so ponekod še vedno brez električne energije. Med drugim tudi v Koprivni, na območju Občine Črna na Koroškem, kjer je neurje podrlo tudi več dreves.

Preberite tudi: Sneg in dež že povzročata težave: Zaradi nevarnosti plazu je zaprta cesta na Barbaro

Ob 19. uri je območje Koprivne zajelo močno neurje z vetrom in sneženjem. Na lokalno cesto se je podrlo več dreves, eno tudi na osebno vozilo. Nihče ni bil poškodovan. Podrl se je tudi el. drog, tako da je del območja brez električne energije. Gasilci PGD Črna na Koroškem in dežurni delavci Elektra Celje odstranjujejo posledice.

“Na širšem območju občine je zaradi obilnega sneženja večje število podrtih dreves, ki ovirajo promet na več lokalnih cestah. Vse krajane Občine Črna na Koroškem pozivamo, da v kolikor je to možno, zaradi lastne varnosti ostanete doma in se ne gibate blizu gozdnih površin, so v sporočilu za javnost zapisali pri PGD Črna na Koroškem.

Od 19. ure je območje Brega v Mežici zaradi močnega sneženja ostalo brez električne energije. Gasilci PGD Mežica so dostavili agregat v objekt kjer so nastanjeni varovanci CUVD Črna na Koroškem, tudi dežurni delavci Elektra Celje odstranjujejo posledice.

Vir: SPIN

Dogodki

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so zaradi obilnih padavin na terenu tudi črnjanski in mežiški gasilci ter delavci podjetja Elektro Celje.