Search
Close this search box.

V Kompleksu bo turnir za vse ljubitelje videoiger in nogometa (FOTO in VIDEO)

V soboto, 11. januarja 2019 bo v prostorih KMKC Kompleksa 2. FIFA turnir. 

Vsi ljubitelji videoiger in nogometa bodo na svoj račun prišli v soboto, v prostorih KMKC Kompleksa, kjer bo potekal že drugi FIFA turnir. Idejni vodji sta Miha Pečnik in Alen Plimon, ki sta povedala, da se je ideja o turnirju porodila že kar nekaj časa nazaj. “Na koroškem se ne dogaja nič podobnega, zato sva se odločila za organizacijo turnirja. Vsi, ki radi igrajo videoigre pa imajo sedaj možnost, da s tem tudi kaj zaslužijo. Glavni namen pa je seveda druženje.” je povedal Miha Pečnik.

Glavni namen turnirja je druženje.

Objavil/a Miha Pečnik dne Petek, 03. januar 2020

Prvega turnirja, ki je potekal v prostorih Mladinskega centra v Dravogradu se je udeležilo okoli 30 igralcev. Organizatorji tudi letos pričakujejo podobno število udeležencev. Število mest je omejeno, zato prosijo, da vsi, ki bi se želeli dogodka udeležiti poravnate prijavnino pred turnirjem, s tem pa si tudi zagotovite svojo mesto. Poskrbeli bodo tudi za hrano in pijačo.

Vsak igralec bo prejel praktično nagrado, za katere bodo poskrbeli sponzorji, med katerimi so računalniška trgovina Insert, Red Bull in Lepotni studio MG. Prvi trije igralci pa bodo prejeli denarno nagrado.

Lanskoletni zmagovalci v družbi organizatorjev.
Poskrbljeno bo tudi za nagrade.

Pravila igranja: Naprej se uvrstijo najboljši štirje iz vsake skupine, skupinski del kot tudi vse ostale tekme do finala se bodo igrale polčas 5 minut, finale pa 6 min polčas. V skupinskem delu se igra do konca rednega dela brez podaljškov. V knockout stage-u v primeru neodločenega izida pa se igra na zlati gol.

Lansko leto se je turnirja udeležilo 30 igralcev.

Prijavnina znaša 13 evrov (nagradni sklad). Prijavite se lahko na Facebook profilu Miha Pečnik in Alen Plimon.