Search
Close this search box.

V Grajskem parku na Ravnah bo dišalo po dobrotah z žara

Jutri se bo v Grajskem parku na Ravnah zelo kadilo z žarov in dišalo po BBQ dobrotah Smoke Festa Koroška.

Jutri, 10. junija 2023 vas čaka Smoke Fest Koroška, ki se bo odvijal v idiličnem Grajskem parku na Ravnah na Koroškem.

Ste ljubitelj dobrot, pripravljenih na žaru z ogljem? Se radi zazibate v ritmih country glasbe? Radi dan preživite v dobri družbi na prostem? Potem je Smoke Fest Koroška pravi dogodek za vas!

Smoke Fest Koroška, v organizaciji Zavoda Ma-Kole, v sodelovanju s Koroškim Čili klubomZKŠTM in Občino Ravne na Koroškem, je ljubiteljsko tekmovanje, na katerem se bodo prijavljene ekipe spopadle v peki na žaru na oglje. Ta dogodek je le en od štirih Smoke Festov, katerih skupni seštevek bo na koncu sezone prinesel skupnega zmagovalca in ekipa, ki bo prejela največ točk iz vseh tekmovanj, bo prejela tudi nagrado. Prav tako pa bo nagrajen tudi zmagovalec vsakega Smoke Festa posebej.

Na dogodku bodo sodelovale ljubiteljske ekipe, ki bodo pripravljale vsaka svoje dobrote z žara. Zainteresirane ekipa pa se lahko še vedno prijavijo na e-pošto: zavodmakole@gmail.com ali telefonsko številko 031 229 709.

Poleg prijavljenih ekip, ki bodo za lačne želodčke preko celega dneva skrbele z vrhunskimi BBQ dobrotami, pa bodo na dogodku prisotni tudi Skunk Urban kitchen s svojimi sendviči, za nekaj sladkega bodo poskrbeli  vafl.si, za to, da nihče ne bo žejen, pa bo zadolžena ekipa Time Brewery z vrhunskimi kraft pivi.

Za dobro vzdušje bodo s svojim plesom poskrbele country plesalke,  nastopil pa bo tudi  Milan Kamnik, naša Koroška county legenda.

Vabljeni!

Dogodki

Jutri se bo v Grajskem parku na Ravnah zelo kadilo z žarov in dišalo po BBQ dobrotah Smoke Festa Koroška.