Search
Close this search box.

V Europark prihaja Polna noč popustov

Prihajajo praznični dnevi in čas za uresničevanje želja. V Europarku Maribor bodo zato že v novembru za obiskovalce pripravili prav posebno doživetje – Polno noč popustov ali Late Night Shopping.

Ta petek, 22. novembra, bodo prodajalne odprte vse do 24. ure, obiskovalce pa v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, v katerem se nahaja kar 120 skrbno izbranih prodajaln in lokalov, ki ponujajo bogat nabor aktualnih svetovno priznanih blagovnih znamk, od 20. ure dalje čakajo številni mega popusti in ugodnosti.

Da bo vzdušje še bolj nepozabno, pripravljajo tudi veliko nagradno igro. V njej bodo srečneži prejeli darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 evrov. Prav na ta dan bo Europark tudi zasijal v novi praznični podobi, ulice nakupovalnega središča pa bo popestril tradicionalni božično-novoletni sejem, na katerem se bodo predstavili številni butični proizvajalci. Ne zamudite nočnega nakupovanja z neverjetnimi popusti. V skrbno izbranih prodajalnah poiščite navdih za darila za vaše najdražje ali pa si privoščite, kar vam srce poželi.

Več iz istega kraja