V Dravogradu prejeli bronasti znak za sodelovanje na področju varnosti

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Dravograd je prejel priznanje bronasti znak za sodelovanje na področju varnosti. Priznanje je v imenu sveta prevzel predsednik SPVCP občine Dravograd Ferdo Abraham.
141896817_5223479517677054_6129143702584593968_o

Predsednik SPVCP občine Dravograd Ferdo Abraham je včeraj v imenu Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, ki v občini Dravograd deluje kot posvetovalno telo občinske sveta v skladu z odlokom o ustanovitvi sveta, prejel priznanje “bronasti znak policije za sodelovanje”. Priznanje so prejeli za opravljeno delo v lokalni skupnosti pri krepitvi varnosti.

Kot je pojasnil Abraham je Policijska postaja Dravograd v letu 2020 podala predlog na glavno policijsko upravo. Včeraj pa predsednik sveta iz rok direktorja Policijske uprave Celje Nika Kolarja in komandirja Policijske postaje Dravograd Roberta Vetriha prejel visoko priznanje.

Ob tem je Abraham povedal, da je epidemija covida-19 konec leta 2020 preprečila uradno podelitev v Celju. “Kljub temu smo člani Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Dravograd ponosni in veseli, da je policija prepoznala strokovno in dobro delo SPVCP na področju preventive in vzgoje v cestnem prometu na območju lokalne skupnosti, Koroške in Slovenije,” je povedal predsednik sveta in dodal: “Visoko priznanje nam je vzpodbuda za nadaljnje delo za ljudi in večjo varnost v prometu lokalni skupnosti in širše v regiji.” Ob tem pa se je zahvalil še direktorju policijske uprave in komandirja za podelitev v prostorih Policijske postaje Dravograd.

Preberite še: Za varnost otrok v cestnem prometu uspešno skrbijo tudi pri AMD Dravograd

VIR: Ferdo Abraham

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije