Search
Close this search box.

V Dravogradu ponoči zagorel avto

Prav tako je prišlo do požarov še v Izoli in Kranju

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je prišlo včeraj, okoli 22. ure zvečer, do požara v Dravogradu. Zagorelo naj bi osebno vozilo, parkirano na parkirišču, požar pa so pogasili gasilci PGD Dravograd.

Prav tako je včeraj prišlo še do dveh požarov in sicer na območju Izole in Kranja.

Okoli tretje ure ponoči je na Cegnarjevi ulici v Izoli zagorelo v eni izmed sob v stanovanju večstanovanjskega objekta. Gasilci JZ GB Koper in PGD Izola so z balkona v drugem nadstropju rešili ujeta stanovalca in psa, ter pogasili požar, ki je poškodoval sobo v velikosti približno 12 kvadratnih metrov. Dve osebi sta se v požaru nadihali dima. Ker je stanovanje zaradi požara neprimerno za bivanje, je Civilna zaščita občine Izola uredila začasno namestitev za stanovalce.

V Kranju pa je okoli pol šeste ure zjutraj prišlo do požara v večstanovanjski stavbi na Koroški cesti. Kot so sporočili s PU Kranj, so stanovalce evakuirali, gasilci in ostale interventne službe pa posredujejo na požaru. Po prvih podatkih naj bi bil požar omejen, ena oseba naj bi bila poškodovana.

V sporočilu za javnost policisti pozivajo občane, naj upoštevajo navodila policistov. Prosijo vse, naj se ne zadržujejo na območju požara, okoliške prebivalce pa pozivajo, naj zaradi dima, ki je nastal ob požaru, ne zapuščajo domov in imajo zaprta okna.

Vir: Spin, STA

Dogodki

Prav tako je prišlo do požarov še v Izoli in Kranju